Project Tiny House Alanya

Een webite voor het verhuren van tiny houses in Turkije

  • \Brand design: Ontwerp logo en kleuren
  • \Design op basis van thema

Inhoud project

Er moest een website gemaakt worden om mensen enthousiast te maken voor het huren van een tiny house. De bedoeling was een simpele en budgetvriendelijke website, aangezien de meeste klanten via Airbnb komen. Er lag de wens om ook buiten de reguliere platformen klanten een boekingsmogelijkheid te bieden via een eigen website. De vraag was of de afbeeldingen van het uizicht groot in beeld gebracht konden worden.

Ik heb het logo ontworpen en de kleuren zijn passend gemaakt bij de natuurlijke uitstraling van de tiny houses. Het verdere design is op basis van een bestaand thema, deze is aangepast en gepersonaliseerd waar nodig.

Beweeg je muis over de afbeelding

Bovenstaande geeft mogelijke scroll- en hovereffecten niet goed weer, bezoek hiervoor de echte website op https://tinyhousealanya.com

Ik had een simpele en goedkope website nodig, en Esther heeft de verwachtingen overtroffen. De website ziet er erg professioneel uit. Ik wilde veel grote afbeeldingen om het mooie uitzicht goed te laten zien, dit is prima gelukt. Ik had het gevoel dat er geluisterd werd naar wat mijn wensen waren.

Ramy Aslan

Tiny House Alanya

Ramy Aslan

Tiny House Alanya