Project Zenlight

Een webshop voor de verkoop van handgemaakte kalebaslampen.

  • \Brand design: Ontwerp logo, kleuren en uitstraling
  • \UI design: volledig maatwerk

Inhoud project

Dit is de allerleerste website die ik ooit gemaakt heb, voordat ik verschillende opleidingen had gedaan en meer ervaring kreeg. Tegenwoordig zijn mijn websites een stuk professioneler, maar ik vind het toch leuk om jullie hier even een inkijkje in te geven. De website heb ik gemaakt voor een eigen hobby bedrijfje van mijn vriend en mij, hiermee is mijn enthousiasme voor websdesign bij toeval ontstaan.

Het doel van de website was om een goed overzicht te geven van de lampen die mogelijk zijn, en dat klanten ook gelijk kunnen bestellen. De sfeer moest vooral warmte en gezelligheid uitstralen.

Beweeg je muis over de afbeelding

Bovenstaande geeft mogelijke scroll- en hovereffecten niet goed weer, bezoek hiervoor de echte website op: https://zenlight.nl

 

Deze website heb ik voor onszelf gemaakt. Het voldoet waar wij hem voor nodig hebben, dat is een klein hobby bedrijfje. Het is een plek waar mensen ons online kunnen vinden als we op een markt hebben gestaan en ons visitekaartje hebben uitgedeeld. Op de site kunnen ze met alle gemak thuis kijken welke lampen ze mooi vinden, en eventueel ook gelijk bestellen.

Ramy en Esther

Eigenaren Zenlight

Ramy en Esther

Eigenaren Zenlight